Even voorstellen

Even voorstellen!

Selena Doeswijk-van Es

Mijn naam is Selena Doeswijk-van Es, ik ben eigenaresse van Salon Matyana en ik ben medisch (sport) pedicure, Provoet en KRP geregistreerd. Ik ben vijf dagen in de week in 1 van onze praktijken te vinden. Tevens ben ik columniste voor ons vakblad de Podopost. Ik schijn daar mijn licht op het ondernemen in de pedicurebranche. Als regiogids van Provoet ben ik verantwoordelijk voor de regio West en zet ik mij in voor Provoet en mijn collega’s in de pedicure branche. Daarnaast ben ik enige tijd verbonden geweest als docent aan een pedicureopleiding.

Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in de financieel juridische sector, bachelor of laws (HBO rechten), besloot ik dat het tijd werd voor een ommezwaai. Een beroep waar zorg en welzijn voorop staan, waarin ik passie en kennis kan combineren. Ik heb de keus gemaakt om mijzelf om te scholen en zo mijn eigen bedrijf te starten in de vorm van Salon Matyana. Vanwege de grote vraag naar (medisch) pedicures wordt de praktijk steeds groter en sluiten zich nieuwe collega’s bij mij aan. Ik geniet er ontzettend van om samen met mijn team een professionele voetverzorgingspraktijk te runnen waar iedereen terecht kan.

Waar komt de naam Matyana vandaan? Een vraag die vaak wordt gesteld in de praktijk. De naam is ontstaan door het combineren van de namen van mijn 2 kinderen Matias en Anastasia. De ‘y’ is de Spaanse vertaling voor het woordje ‘en’, Spaans is de moedertaal van mijn man (Argentijns). En zo staat er dus eigenlijk Mat en Ana.

Marianne Hogeveen
Marianne Hogeveen is sinds 1 juli 2018 mijn collega. Je kan haar op elke vestiging treffen.

Zij is medisch (sport) pedicure, KRP en Provoet geregistreerd, daarnaast is zij ook schoonheidsspecialiste. Vanwege grote drukte in de praktijk heb ik haar gevraagd om met mij te willen samen werken. Marianne komt net als ik uit een andere branche en heeft zich omgeschoold. 

Soraya

Soraya is verantwoordelijk voor de vestiging in Valkenburg (praktijk aan huis, 1ste etage) en sinds 1 juni 2022 is zij het vaste gezicht in Katwijk aan het adres Cleijn Duijnplein 22. Soraya komt op bezoek wanneer u een ambulante pedicure nodig heeft.

Soraya heeft haar achtergrond in de medische sector. 

Marina

Marina draait voor ons op woensdag de locatie Rijnsburg en zij is net als Soraya eveneens ambulant inzetbaar. Marina heeft naast haar werkzaamheden als pedicure nog een baan in een administratieve functie.

Bij Salon Matyana staan kwaliteit en aandacht centraal. Kwaliteit en aandacht voor u. Of dat nou voor de pijnlijke likdoorn is of het lakken van uw nagels. Het gaat om u en wij helpen u graag.