Even voorstellen

Even voorstellen!

Selena Doeswijk-van Es

Mijn naam is Selena Doeswijk-van Es, ik ben eigenaresse van Salon Matyana en ik ben medisch pedicure, Provoet en KRP geregistreerd. Tevens ben ik enige tijd verbonden geweest als docent aan een pedicureopleiding.

Waar komt de naam Matyana vandaan? Een vraag die vaak wordt gesteld in de praktijk. De naam is ontstaan door het combineren van de namen van mijn 2 kinderen Matias en Anastasia. De ‘y’ is de Spaanse vertaling voor het woordje ‘en’, Spaans is de moedertaal van mijn man (Argentijns). En zo staat er dus eigenlijk Mat en Ana.

Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in de financieel juridische sector, bachelor of laws (HBO rechten), besloot ik dat het tijd werd voor een ommezwaai. Een beroep waar zorg en welzijn voorop staan, waarin ik passie en kennis kan combineren. Ik heb de keus gemaakt om mijzelf om te scholen om zo mijn eigen bedrijf te starten in de vorm van Salon Matyana.

Marianne Hogeveen
Marianne Hogeveen is sinds 1 juli 2018 mijn collega.

Zij is medisch pedicure en daarnaast is zij ook schoonheidsspecialiste. Vanwege grote drukte in de praktijk heb ik haar gevraagd om met mij te willen samen werken. Marianne komt net als ik uit een andere branche en heeft zichzelf omgeschoold. Marianne geniet van het contact met mensen en zorgt dat je met een ontspannen gevoel de Salon verlaat.

Bij Salon Matyana staan kwaliteit en aandacht centraal. Kwaliteit en aandacht voor u. Of dat nou voor de pijnlijke likdoorn is of het lakken van uw nagels. Het gaat om u en wij helpen u graag.