Nieuws

Lockdown 19 december 2021

Met ingang van 19 december geldt in Nederland wederom een lockdown. Wat betekent dit voor de voetzorg? De voetzorg bij Salon Matyana valt onder de Wkggz en veel van onze behandelingen kunnen doorgang vinden. Heeft u een afspraak staan, dan gaat deze door. Als dit niet het geval is, dan nemen wij contact met u op.

Bent u (nog) geen klant bij ons, maar heeft u momenteel klachten aan de voeten of kunt u de voeten niet zelf verzorgen, neemt u dan contact op, dan bespreken wij met u de mogelijkheden voor veilig en verantwoorde voetzorg.

Heeft u nog vragen of wilt u iets overleggen, neem dan contact met ons op.

3 september 2021 nieuwe locatie!

De locatie in Rijnsburg is een feit! Per 11 november 2021 openen wij onze deuren aan de Johannes Poststraat 18 in Rijnsburg. Vanaf vandaag plannen wij de afspraken in voor november. Stuurt u ons een e-mail via de contact pagina of neem telefonisch contact op.

23 augustus 2021 Salon Matyana in Rijnsburg!

Onlangs deelde wij jullie al mede dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan. Met deze samenwerking is er een locatie in Valkenburg bijgekomen. Nu zullen wij medio november 2021 ook nog een nieuwe praktijk openen op een locatie in Rijnsburg. Wie wat waar volgt zo snel mogelijk. Wilt u alvast een plek reserveren in de praktijk in Rijnsburg, neem dan gerust contact op.

1 augustus 2021 Een nieuwe collega!

Vanwege de grote groei van mijn praktijk is er gesproken met een nieuwe collega. Het betreft een pedicure met een medische achtergrond. Zij zal voornamelijk gaan werken vanuit Valkenburg (een nieuwe locatie!), maar je kunt haar ook tegenkomen in Noordwijkerhout of Katwijk. Binnenkort meer hierover.

Wimperlift

De wimperlift is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wimpers worden gelift. Tijdens de wimperlift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een mal aan “gelift” dan gaat er een speciale vloeistof op die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Het resultaat is prachtig gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er prachtig natuurlijk uitzien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de wimperlift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat wimpers liften niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Prijswijziging per 1 januari 2020

Per 1 januari 2020 is voor een aantal behandelingen een prijswijziging doorgevoerd. Voor meer informatie, bezoek de pagina ’tarieven’.

17 oktober 2019

Twee opgefriste praktijkruimtes.

Afgelopen weken zijn we druk geweest om beide locaties een nieuwe uitstraling te geven. De muren zijn geschilderd, de vloer is vervangen, kortom, alles weer fris en fruitig. Tot snel.

5 juli 2018

Een nieuwe collega!

Vanwege grote drukte in de praktijk ben ik op zoek gegaan naar een leuke collega om mee samen te werken.  Deze heb ik gevonden in Marianne Hogeveen. Zij is cosmetisch pedicure en schoonheidsspecialiste. Zij komt net als ik uit een heel andere branche en heeft gekozen voor dit prachtige vak en is gaan omscholen. Marianne zal werkzaam zijn op beide locaties.

3 mei 2018

Er komt een leuke voorjaarsactie aan!

Vanaf 22 mei a.s. tot 1 juni a.s. is er een nieuwe behandeling te boeken. Een echte damesbehandeling, alhoewel, de heren natuurlijk ook mogen.

*Voorjaarsactie*
Nagels knippen
Nagelomgeving reinigen
Scrub van de voeten
Gellak op de teennagels (kleur naar keuze)

Alles voor de prijs van € 22,50.

Dus wil je fris en fleurige voeten, boek deze actie snel. Vol=vol.

12 april 2018

Vanaf deze week verkooppunt van de heerlijke zepen van Sauberkunst, 100% vegan en palmolievrij.

Ik ben zelf een echte fan van deze zeep. Mijn huid en haar hebben nog nooit zo fijn aangevoeld. Bij het gebruik van een ‘normale’ zeep wil de huid wel eens stroef aanvoelen of uitdrogen. Dat doen deze zepen niet, er zit namelijk geen chemische ‘rotzooi’ in, gewoon puur natuur. De zepen zijn handgemaakt en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten. Ik kan dit iedereen aanraden! Nieuwsgierig geworden? Stuur mij even een berichtje via het contactformulier op de website. Voor meer informatie, bezoek ook de Facebookpagina Salon Matyana.

  

1 maart 2018

Helaas moet ik jullie mededelen dat per 1 april 2018 de locatie in Oegstgeest gesloten zal zijn. Dit is uiteraard niet op mijn initiatief en ik ben dan ook op zoek naar een nieuwe locatie in Oegstgeest om jullie van dienst te kunnen blijven zijn. Ik kan echter niet garanderen dat ik (op korte termijn) een geschikte locatie zal vinden. Ik wil iedereen die gebruikelijk in Oegstgeest komt, van harte welkom heten op mijn locatie in Katwijk-Noord (aan huis) of in Noordwijkerhout (zorgcentrum). Mochten jullie vragen of tips hebben voor een nieuwe locatie dan hoor ik graag van jullie.

1 januari 2018

In december 2017 heeft Vivienne Scott van Amofeet in Noordwijkerhout besloten te stoppen met haar praktijk en is op zoek gegaan naar een opvolger. Wij zijn met elkaar in contact gekomen en hadden al snel een klik. Zij heeft haar vertrouwen in Salon Matyana uitgesproken en vanaf 1 januari 2018 is de praktijk Amofeet in Noordwijkerhout, van Vivienne Scott, dan ook overgenomen door Salon Matyana. Bent u reeds klant bij Amofeet, dan zal uw afspraak worden overgenomen door Salon Matyana. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te wijzigen dan kunt u contact opnemen met Selena Doeswijk van Salon Matyana, u vindt de contactgegevens onder ‘contact’ op deze website.

1 januari 2018

Wij attenderen u er op dat per 1 januari 2018 de prijzen zijn aangepast. De nieuwe prijslijst kunt u vinden in het menu onder ’tarieven’.

1 juli 2017

Wij attenderen u er op dat per 1 juli 2017 de prijzen zijn aangepast. De nieuwe prijslijst kunt u vinden in het menu onder ’tarieven’.